TESTED FOR LIFE

Hur vet du vad något är tillverkat för? Du måste testa det, undersöka det, utforska det. Ta reda på hur alla GORE-TEX produkterna är testade för mer av allt.

TESTED FOR __________

Långa vandringar. Hundpromenader. Nysnö. Första dejten. Varumärket GORE-TEX har nu produkter för alla intressen och aktiviteter, oavsett om du letar efter vattentäta plagg från originalproduktserien GORE-TEX eller bekväma och mångsidiga plagg från vår nya produktserie GORE-TEX INFINIUM™. Vi är redo för allt – är du?

Tested For Life Tryouts

MED SIGRID

TESTED FOR LIFE handlar om att vi testar produkterna med våra teknologier till det yttersta. Läs om hur det gick för den prisbelönta musikern Sigrid i sin hemstad Ålesund i Norge.

VÅRA TEKNOLOGIER TESTAS TILL DET YTTERSTA

UTFORSKA VÅRA TVÅ PRODUKTSERIER

GER VATTENTÄTT SKYDD

Få garanterat skydd vid blöta väderförhållanden, till och med i ösregn och snö. Våra innovativa teknologier har testats noggrant för att kunna säkerställa en optimal vattentäthet, vindtäthet och andningsförmåga som överträffar dina förväntningar

UPPTÄCK SORTIMENTET

FÖR MÅNGSIDIG KOMFORT

Lösningar av hög kvalitet som passar perfekt för en aktiv livsstil. Utformade för tillfällen när komfort och funktion är viktigare än vattentäthet

UPPTÄCK SORTIMENTET

Gore-tex Newsletter