VÅRA ATLETER OCH AMBASSADÖRER

Vi arbetar med idrottsutövare och andra personer som bidrar med synpunkter och stöd när vi testar och utvecklar våra produktteknologier. Vi arbetar både med professionella idrottsutövare och med friluftsälskande ikoner från musikvärlden, som alla älskar våra kläder och litar på att de fungerar. Det omfattar både originalproduktserien GORE-TEX och den helt nya produktserien GORE-TEX INFINIUM™. Läs deras berättelser om vad det är som gör att de fortsätter med sin passion.

VÅRA RIKTLINJER FÖR SPONSRING

Sponsring utgör en väsentlig del av vår verksamhet. Vi beundrar hängivenheten och engagemanget hos extremsportare och friluftsentusiaster som ger sig iväg på äventyr runt om i världen.

Vi är stolta över att arbeta med dem genom att tillhandahålla kläder, skor och tillbehör som tillverkats av de varumärken som vi samarbetar med, både från vår originalproduktserie GORE-TEX och från vår nya serie GORE-TEX INFINIUM™. Vi är stolta över att produkterna ger komfort och skydd till dessa idrottsutövare och ambassadörer när de som bäst behöver det.

Gore-tex Newsletter