TESTED FOR LIFE

MED SIGRID

TESTADE FÖR MUSIKALISK INSPIRATION OCH NATURUPPLEVELSER

Sigrid är sångerska, varumärkesambassadör för GORE-TEX och en naturälskare av rang. Hon växte upp i den norska staden Ålesund. ”Det är min favoritplats här på jorden” säger hon. När man ser vågorna bryta mot fjordarna från berget eller promenerar genom stan som är i jugendstil är det lätt att förstå varför hon tycker det.

Sigrids TESTED FOR LIFE-test gjordes i och i närheten av hennes hemmastudio, nära bergslederna i staden Ålesund där hon träffade vänner och musikerkollegor. Hon testade en snygg parkas som passar för alla väder från Peak Performance, vattentäta sneakers från Adidas i 90-talsstil med andningsförmåga och mycket mer.

Här kan du läsa mer om hur Sigrids GORE-TEX produkter visade sig prestera i en rad olika aktiviteter i det skiftande vädret och fantastiska landskapet.

 

 

Om jag kör fast i studion brukar vi gå ut för att få frisk luft. Det är det bästa sättet att få igång kreativiteten igen. Här finns en blandning av stadsliv och natur, och de här kläderna fungerar lika bra i de båda miljöerna. Det är jätteviktigt för mig att vara ledig och bara ta det lugnt. Detta tankesätt kan verkligen hjälpa mig på traven i många situationer, samtidigt som det är sunt.

GORE-TEX brand ambassador

Följ henne nu så att du håller sig uppdaterad när hon tar över världen, en singel i taget.
Instagram | YouTube | Facebook

Gore-tex Newsletter