GORE-TEX Active-produkter Hög hastighet, hög intensitet

GORE-TEX active

Plagg tillverkade av GORE-TEX Active-tyg är varaktigt vattentäta och vindtäta med extremt god andningsförmåga – det tyg som har bäst andningsförmåga av alla GORE-TEX-material.

Tygerna klarar de högt ställda kraven från alpina idrottare och är den perfekta lösningen för endagsaktiviteter som ger hög puls, även i dåligt väder. Plagg tillverkade av GORE-TEX Active-tyg är lätta och mjuka, och ger enastående komfort närmast huden tack vare den pålitliga fukthanteringen. Tygets konstruktion håller huden torr genom att förhindra ansamling av svett, vilket innebär att du håller dig sval när du rör på dig och varm när du håller dig stilla. GORE-TEX Active-tyget gör att du kan ta på plagget, behålla det på och fokusera på upplevelsen istället för på kläderna.

Se filmen

Perfekt för

  • Terränglöpning
  • Löpning på asfalt
  • Mountainbiking
  • Längdåkning
  • Ski Touring

Fördelar

Extremt god andningsförmåga (RET < 3)

Minskad ansamling av fukt Torrare på insidan även under intensiva aktiviteter

Varaktigt vattentäta och vindtäta

Pålitligt skydd mot väder och vind under plaggets hela livslängd

Utmärkt hudnära komfort

Plagget känns mycket behagligt mot huden både under och direkt efter perioder av intensiv aktivitet.

Särskilt utformat för högpulsaktiviteter

Plagget kan användas vid alla aktiviteter och väderförhållanden.

Lätt

Med ett tunt, högpresterande tyg på ≤ 40 denier och en yttre vikt på mindre än 400 gram per plagg är det här det perfekta alternativet vid snabba aktiviteter som kräver lätt vikt.

Konstruktion

Produktteknologin bakom GORE-TEX Active kombinerar ett lättare och tunnare GORE-TEX-membran med ett tunt, högpresterande tyg på ≤ 40 denier för att skapa en ultimat 3-lagerslösning. På fodersidan har man med en unik lamineringsteknologi kunnat integrera innertyget direkt i GORE-TEX-membranet. Den strömlinjeformade laminatkonstruktionen och plaggens optimerade design ger bästa möjliga egenskaper för fukttransport för att undvika värmeförlust, och håller på så sätt löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™.

Upptäck ytterplagg tillverkade med GORE-TEX Active produktteknologi

  • Arc'teryx

    Zeta AR Jacket

Läs mer om alla teknologier för GORE-TEX-ytterplagg

Mångsidighet i vardagen

GORE-TEX-produkter

Kläder med GORE-TEX-material kombinerar varaktigt vatten- och vindskydd med optimal andningsförmåga – tåliga produkter som erbjuder bästa möjliga skydd och komfort.

Konstruerade för extrema förhållanden

GORE-TEX Pro-produkter

Plagg tillverkade med GORE-TEX Pro-material är maximalt slitstarka och idealiska för extrem och långvarig användning.

Hög hastighet, hög intensitet

GORE-TEX Active-produkter

Plagg tillverkade med GORE-TEX Active-material har extremt god andningsförmåga och passar utmärkt för mycket uthållighetskrävande dagsaktiviteter.