FÖR ALLA VÄDER. FÖR ALLA ÅRSTIDER.

UTFORMADE FÖR DET SOM DU ÄLSKAR

Bergsbestigning på vintern och promenader under försommaren. Tidiga löpturer och ett glas vin med kollegorna efter jobbet. Våra produkter är utformade för alla väder och för alla typer av äventyr.

I årtionden har GORE-TEX varumärket erbjudit överlägset skydd mot mycket blöta väderleksförhållanden och fungerat som ett stöd för en aktiv livsstil. Nu utökar vi fördelarna tack vare den senaste forskningen och innovationen.

Alla produkter i originalproduktserien GORE-TEX med löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™, har utformats för att ge högklassigt vattentätt och vindtätt skydd och med god andningsförmåga. Oavsett om du åker i djup pudersnö eller hamnar i en plötslig regnskur på stan ser våra produkter, som noggrant testats, till att du är torr och skyddad.

Vår nya produktserie GORE-TEX INFINIUM™ är flexibel, funktionell och snygg och passar perfekt för en aktiv livsstil – när komfort och funktion är viktigare än vattentäthet. Den här nya serien ger dig mångsidig komfort och passar lika bra för jobbpendling som för helgresor.

UTFORSKA VÅRA TVÅ PRODUKTSERIER

GER VATTENTÄTT SKYDD

Få garanterat skydd vid blöta väderförhållanden, till och med i ösregn och snö. Våra innovativa teknologier har testats noggrant för att kunna säkerställa en optimal vattentäthet, vindtäthet och andningsförmåga som överträffar dina förväntningar

UPPTÄCK SORTIMENTET

FÖR MÅNGSIDIG KOMFORT

Lösningar av hög kvalitet som passar perfekt för en aktiv livsstil. Utformade för tillfällen när komfort och funktion är viktigare än vattentäthet

UPPTÄCK SORTIMENTET

Gore-tex Newsletter