DINA FÖRDELAR
Tillverkade för hög hastighet

VATTENAVVISANDE

Med GORE-TEX-membran som yttertyg blir ytan effektivt vattenavvisande. Från cykelsprint till terränglöpning. Du undviker genomvåta kläder, slipper kyleffekten och kläder som blir tunga.

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Alla GORE-TEX Active-kläder med SHAKEDRY™ produktteknologi har genomgått omfattande tester och har en innovativ, garanterad vattentäthet.

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Detta är ett av GORE-TEX-laminaten med bästa andningsförmåga på marknaden. Det innebär mindre risk för överhettning och bättre komfort vid högintensiva aktiviteter.

LÄTT

GORE-TEX Active-jackor med SHAKEDRY™ produktteknologi är både superlätta och har liten packvolym. Det gör att du kan ha den på dig utan att den tynger ned dig.

GORE-TEX Active SHAKEDRY™-kläder

I kittlande utförsbackar på skidor och vid löpning hem från jobbet vill du inte att något ska bromsa dig. GORE-TEX Active-jackorna med SHAKEDRY™ produktteknologi har utformats för höga hastigheter och är superlätta med extremt god andningsförmåga. De motverkar att vatten sugs upp tack vare sitt vattenavvisande yttertyg. Vattnet bildar pärlor och rinner av ytan, vilket ger minimal kyleffekt och gör att plagget inte tyngs ner på grund av väta.

Med vattentäthet som garanteras av vårt löfte GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ passar GORE-TEX Active-jackorna med SHAKEDRY™ produktteknologi utmärkt för hårda tag under lång tid.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX STRETCHTEKNOLOGI

Vissa GORE-TEX Active SHAKEDRY™-kläder har även GORE-TEX stretchteknologi. Oavsett om du cyklar uppför ett brant bergspass eller springer till jobbet på morgonen, behöver du en jacka som inte begränsar din rörelsefrihet.

Tack vare stretchmaterialet på strategiska ställen har GORE-TEX Active SHAKEDRY™-kläderna med stretchteknologi utformats för att ge rörelsefrihet och en bra passform.

Gore-tex Newsletter