DINA FÖRDELAR
HANTERA DET EXTREMA

Durably Waterproof

This product reliably protects you with the GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ promise, keeping you dry even in a torrential downpour or harshest snow conditions.

Extremely Breathable

The highest level of breathability leads to less sweat accumulation, so you’ll overheat less during intense activity, and stay warmer when you stop to rest.

Totally Windproof

Stops all wind, so you stay warmer for longer even when exposed to cold gales or icy storms.

Very Rugged

GORE-TEX PRO products ensure the most durable, long-lasting protection —even in the most extreme conditions.

Stretch*

Plagg med integrerad stretch ger dig större rörelsefrihet och hjälper dig att nå nya mål – utan att kompromissa med skyddsförmågan. 

* Endast i modeller med GORE-TEX PRO stretchteknologi

Minskad miljöpåverkan

De nya GORE-TEX PRO produkterna finns nu också i återvunna och garninfärgade textilier som produceras med reducerad vattenanvändning och koldioxidutsläpp för en minskad miljöpåverkan.

Mycket tåliga. Inga kompromisser. Bemästra det extrema.

Det här är plagg för att gå längre än du någonsin gjort förut. GORE-TEX PRO kläder används av personer som arbetar utomhus, och friluftsentusiaster som behöver plagg som är tåliga och skyddar. De är utvecklade för att erbjuda extremt god andningsförmåga med vårt löfte GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ om vattentätt skydd i en helt vindtät produkt. Allt för att du ska kunna klara av riktigt extrema situationer.

Från och med hösten 2020 kommer vår mest slitstarka och hållbara produktteknologi att kunna kombineras i en rad vidareutvecklade teknologier i ett enda plagg för att tillsammans skapa utrustning som är perfekt anpassad för olika specifika användningsområden. Dessa plagg är märkta med ”GORE-TEX PRO NEW”.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX ARMACOR® produktteknologi

Vissa GORE-TEX PRO-motorcykelkläder har GORE-TEX ARMACOR® produktteknologi. Den avancerade blandningen av Kevlar och Cordura ger en utmärkt riv- och slitagetålighet, samtidigt som kläderna är lätta och ger dig rörelsefrihet.

Innertyget har GORE-TEX-membran vilket säkerställer att plagget är vattentätt, vindtätt och att det andas.