DINA FÖRDELAR
HANTERA DET EXTREMA

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Även om det regnar horisontellt eller blåser full snöstorm kan du lita på GORE-TEX PRO-kläderna. Du har ett garanterat vattentätt skydd under hela plaggets livslängd, även under längre tid i extrema förhållanden.

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

I extrema förhållanden är det obekvämt med kläder som är fuktiga av svett och som kan försämra din prestation. Våra kläder har genomgått noggranna tester för att se till att de har god andningsförmåga, vilket innebär att svett i form av vattenånga kan tränga ut.

HELT VINDTÄT

När du når en utsatt topp eller hamnar i en storm kan den kalla vinden snabbt sänka din kroppstemperatur. Med vår teknologi blockeras vinden så att du är skyddad.

TÅLIGA

Oavsett om du klättrar upp för branta klippor, åker offpist eller helt enkelt använder dina kläder säsong efter säsong vill du att de ska hålla och skydda dig. GORE-TEX PRO-kläderna är väldigt tåliga, vilket innebär ett bra skydd under lång tid.

GORE-TEX PRO-KLÄDER

Detta är kläder för extrema förhållanden och för att utforska det okända. GORE-TEX PRO-kläder används av personer som arbetar utomhus, och friluftsentusiaster som behöver plagg som är tåliga och skyddar. För att stå emot slitage i tuffa miljöer och oförutsägbara förhållanden med varierande cykler med vila och arbete har vi extremt tuffa tester för att garantera att du får det bästa när det gäller vattentäta och vindtäta plagg som andas.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX ARMACOR® produktteknologi

Vissa GORE-TEX PRO-motorcykelkläder har GORE-TEX ARMACOR® produktteknologi. Den avancerade blandningen av Kevlar och Cordura ger en utmärkt riv- och slitagetålighet, samtidigt som kläderna är lätta och ger dig rörelsefrihet.

Innertyget har GORE-TEX-membran vilket säkerställer att plagget är vattentätt, vindtätt och att det andas.

Gore-tex Newsletter