DINA FÖRDELAR
STOR MÅNGSIDIGHET

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Innovativt och vattentätt skydd som du kan lita på. Alla GORE-TEX-plagg har vår GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-garanti, så att du alltid kan lita på dem oavsett vilka äventyr du står inför.

Mycket GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Det är obekvämt med kläder som är fuktiga av svett och de kan försämra din prestation. GORE-TEX-membranet som är vattenavvisade släpper även ut fukt från svett, vilket gör att du håller dig torr och bekväm även när du rör på dig.

HELT VINDTÄT

Oavsett om du tar en vinterpromenad i staden eller vandrar på en tuff stig i timmar kan vinden sänka din kroppstemperatur. GORE-TEX-plaggen är helt vindtäta och gör att du känner dig bekväm länge.

ISOLERING*

När temperaturen sjunker och du ändå vill fortsätta att vara ute är det bra med isolerande plagg. Dessutom har jackan fördelarna att den är vattentät, vindtät och andas.

* Endast i isolerade GORE-TEX-plagg

GORE-TEX-KLÄDER

GORE-TEX-kläder är helt vattentäta, vindtäta och har god andningsförmåga. De har GORE-TEX-garantin GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™.

De har skapats för att vara bekväma och ge tillförlitligt skydd i alla förhållanden och de är så mångsidiga att du kan använda dem vid många olika sporter och dagliga aktiviteter.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX-produkter med PFAS-fri impregnering

Vi arbetar hela tiden för att minska våra produkters miljöpåverkan. Ett stort mål för oss är att kunna utesluta miljöfarliga perfluorerade kemikalier (PFAS) till 2023. Som ett steg på vägen har den här produkten en varaktig impregnering utan miljöfarliga perfluorerade kemikalier. Läs mer om vårt miljöengagemang.

GORE-TEX STRETCHTEKNOLOGI

Vissa av GORE-TEX-kläderna har även GORE-TEX stretchteknologi. Oavsett om du är på väg upp mot en bergstopp eller ute på golfbanan och svingar, behöver du en jacka som är följsam och som inte hämmar dina rörelser.

Tack vare stretchmaterialet på strategiska ställen har GORE-TEX-kläderna med stretchteknologi utformats för att ge rörelsefrihet och en bra passform.

Gore-tex Newsletter