DINA FÖRDELAR
PERFEKT EXTRA SKALPLAGG

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Från stormiga bergstoppar till skurar i djupa dalar skyddar våra noggrant testade, högklassiga och garanterat vattentäta plagg dig när du verkligen behöver det.

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Kör du hårt i intervallerna? Vill du inte stanna för att ta av dig kläder? Med våra innovativa GORE-TEX-kläder med produktteknologin PACLITE® PLUS håller du dig torr och bekväm även under intensiva aktiviteter.

LÄTT

Kläderna ska aldrig begränsa dig. Jackor med produktteknologin GORE-TEX PACLITE® Plus är mycket lätta och lättpackade. Var redo, oavsett väder.

HELT VINDTÄT

Oavsett om du klättrar på ett brant berg eller springer för att hinna med tåget så följs varje intensiv period av vila. Med vår teknologi håller du kroppen varm under återhämtningen, även i kalla och blåsiga förhållanden.

GORE-TEX PACLITE® PLUS-kläder

Hoppas på det bästa men var beredd på det värsta, som talesättet lyder. Om du tar ditt äventyr på allvar har du med dig en jacka som är lätt och som tar lite plats i packningen, och som dessutom ger dig rätt skydd mot väder och vind. GORE-TEX PACLITE® Plus-kläderna ger ett garanterat och varaktigt skydd mot regn, vind, och svårt väder, samtidigt som jackan har extremt god andningsförmåga och är lätt att packa med. Den unika kombinationen ger dig det perfekta extra skalplagget. Se till att du är redo för alla äventyr.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX STRETCHTEKNOLOGI

Vissa plagg med GORE-TEX PACLITE® PLUS har även GORE-TEX stretchteknologi. Oavsett om du bestiger berg eller vandrar hela dagen med vännerna behöver du en jacka som följer dina rörelser och som inte begränsar dig.

Tack vare stretchmaterialet på strategiska ställen har GORE-TEX PACLITE® PLUS med stretchteknologi utformats för att ge rörelsefrihet och en bra passform.

Gore-tex Newsletter