DINA FÖRDELAR
ETT SKYDDANDE SKAL I VARDAGEN

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Låt dig inte luras av storleken och vikten. Alla jackor med den här teknologin uppfyller våra krav på högsta vattentäthet och har vår garanti GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™. När det regnar ordentligt är du förberedd.

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

GORE-TEX PACLITE®-kläderna har utformats för att hålla dig torr och bekväm vid vandring, löpning, cykling och vardagsaktiviteter tack vare den goda andningsförmågan.

HELT VINDTÄT

Kalla vindar kan sänka kroppstemperaturen på nolltid, särskilt när det är vått ute. GORE-TEX-membranet stänger ute även hårda vindar för att du ska känna dig bekväm och vara skyddad.

GORE-TEX PACLITE®-kläder

Det blir plötsligt dåligt väder. Solsken blir till regn. Oavsett om du är halvvägs till jobbet eller bara har påbörjat din vandring kan du nu vara förberedd för oväntade händelser.

Tvålagerskonstruktionen har utvecklats för att vara så lätt och lättpackad som möjligt, samtidigt som den har testats för att tåla hårda väderförhållanden och daglig användning. Det spelar ingen roll om du har ont om plats. Med GORE-TEX-kläder och PACLITE®-produktteknologin får du ett hållbart vattentätt och vindtätt skydd med extremt god andningsförmåga.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX-produkter med PFAS-fri impregnering

Vi strävar efter att hela tiden minska våra produkters miljöpåverkan. Ett stort mål för oss är att utesluta miljöfarliga perfluorerade kemikalier till 2023. Som ett steg på vägen har den här produkten en varaktig impregnering utan miljöfarliga perfluorerade kemikalier. Läs mer om vårt miljöansvar och den här impregnerande behandlingen [länk till hållbarhet].

GORE-TEX STRETCHTEKNOLOGI

Vissa GORE-TEX PACLITE®-kläder har även GORE-TEX stretchteknologi. Oavsett om du rusar genom staden på väg till jobbet eller om du vandrar på din favoritled på helgen vill du ha en jacka som följer dina rörelser utan att begränsa dem.

Tack vare stretchmaterialet på strategiska ställen har GORE-TEX PACLITE®-kläder med stretchteknologi utformats för att ge rörelsefrihet och en bra passform.

Gore-tex Newsletter