DINA FÖRDELAR
TRUE FIT RUNNING SHOES

VARAKTIGT VATTENTÄTA

De kan se ut och kännas precis som dina bästa löparskor, men vår teknologi gör dem varaktigt vattentäta. Du kan springa i såväl sommarregn som vintriga vattenpölar.

GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

GORE-TEX-membranet i skorna innehåller porer som är mycket mindre än vattendroppar, men större än svettångor. Det gör att dina fötter kan andas på asfalten.

BEKVÄM PASSFORM

Vår teknologi har skapats för att försvinna. Den ger låg vikt och har integrerats med hjälp av experter, vilket innebär färre tryckpunkter, inga veck eller onödiga ljud. En sko med riktigt bekväm passform, som känns som en vanlig löparsko men skyddas med GORE-TEX Invisible Fit.

GORE-tex Invisible Fit-skor

Oavsett om du joggar i stan eller tränar för ett maraton vill du inte låta vädret bestämma när du ska ge dig ut. Med GORE-TEX Invisible Fit får du den passform, känsla och stil som du önskar, tillsammans med löftet GORE-TEX GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®.

Skorna har utformats för att vara lättare, mer flexibla och bekväma så att du klarar den där extra kilometern. Och ännu fler.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX-SKOR MED STRETCHTEKNOLOGI

En del GORE-TEX-skor har en unik konstruktion där man kombinerar stretchlaminat, tygfoder och sömmar. Detta gör att fötterna skyddas från väta, samtidigt som man undviker veck vid plösen. Genom teknologin får du även hållbar elasticitet och återhämtning, som gör att skorna kan ta dig långt.

Gore-tex Newsletter