DINA FÖRDELAR
HANDSKAR FÖR ALLA ÄVENTYR.

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Våta händer blir kalla händer, vilket kan göra vissa uppgifter svårare, samtidigt som de tar längre tid. Kalla händer beror ofta på fukt i isoleringen. Alla våra handskar är därför helt vattentäta, för att inte släppa in kylande väta.

HELT VINDTÄT

När en isande vind blåser in i dalen eller när du kör fort i en svart backe får du bästa möjliga vindskydd med GORE-TEX-handskar.

GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Var och en av de miljarder porer som finns i GORE-TEX-membranet i handskarna är större än molekylerna i vattenånga. När du svettas transporterar handskarna därför bort det. Detta innebär att mindre vatten samlas i handskarna, vilket ökar din bekvämlighet.

GREPP*

Grepp handlar lika mycket om passform som om ytans struktur. Lagren i GORE-TEX Grip-handskar är tätt sammanfogade, så att de inte kan flytta sig. Du kan greppa dina stänger, eller hantera ett blixtlås utan problem.

*Endast i GORE-TEX®-handskar med Gore Grip-teknologi, och GORE-TEX®-handskar med Gore 2 in 1 teknologi.

GOD ISOLERING*

Om du är ute på tur med skidorna hela dagen eller vet att temperaturen kommer sjunka mycket måste du veta att du kan hålla dig varm. Den extra isoleringen i GORE-TEX Plus varma handskar skyddar dig och gör att du känner dig bekväm länge.

*Endast i GORE-TEX®-handskar med Gore Plus Warm-teknologi.

GORE-TEX-handskar

Skidåkare, snowboardåkare, motorcyklister och många andra äventyrsmänniskor använder handskar med GORE-TEX produktteknologi för att skydda sina händer med bibehållen komfort och rörelsefrihet. GORE-TEX-handskar är garanterat vattentäta och vindtäta med god andningsförmåga, men de har även flera andra fördelar. Läs mer nedan.

Gore-tex Newsletter