DINA FÖRDELAR
HÖG HASTIGHET. HÖG INTENSITET

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Stanna – fortsätt. Stanna – fortsätt. Stanna – och kör hårt. Så ser mönstret ut för de snabba dagliga aktiviteterna. GORE-TEX Active-kläderna har extremt god andningsförmåga så att svetten kan tränga ut, vilket gör att du förblir torr och känner dig bekväm.

LÄTT

Försöker du sätta snabbhetsrekord? Eller vill du bara ha lättare packning? Dessa trelagers-jackor är bland de lättaste på marknaden, för att passa oavsett vilket äventyr du står inför.

VARAKTIGT VATTENTÄTA

Din jacka skyddas av vårt löfte GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ under hela sin livslängd. Tack vare våra högklassiga tester har varken skyfall eller snö någon chans.

HELT VINDTÄT

När du cyklar ner för berget kan kalla vindar snabbt sänka din kroppstemperatur. GORE-TEX-membranet stänger ute vinden så att du förblir skyddad och bekväm.

GORE-TEX Active-kläder

Oavsett om du planerar att gå uppför bergssidan med stighudar eller vandra upp till tre toppar före solnedgången behöver du en jacka med extremt god andningsförmåga. GORE-TEX Active-kläder är konstruerade för högintensiva endagsaktiviteter, till och med i dåligt väder. De är lätta och mjuka med en fantastisk hudnära komfort.

Jackorna har extremt god andningsförmåga, är lätta att packa och har låg vikt, samtidigt som de är vattentäta och vindtäta.

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX STRETCHTEKNOLOGI

En del GORE-TEX Active-kläder har även GORE-TEX stretch-teknologi. Oavsett om du cyklar uppför ett brant bergspass eller springer till jobbet på morgonen, behöver du en jacka som inte begränsar din rörelsefrihet.

Tack vare stretchmaterialet på strategiska ställen har GORE-TEX Active-kläderna med stretchteknologi utformats för att ge rörelsefrihet och en bra passform.