DINA FÖRDELAR
Gjorda för att kunna göra mer

Varaktigt vattentäta

 Allvädersskydd betyder att du kan bära dina favoritsneakers hela året runt. Det har ingen betydelse vad väderleksrapporten säger, du kan alltid ge dig iväg ut. Vattentäthet garanteras i alla lägen när du springer i blöt terräng eller när du joggar till jobbet. 

Mycket god andningsförmåga

 Sneakers och skor med den här teknologin har mycket god andningsförmåga. Det innebär att svettånga kan tränga ut genom det skyddande GORE-TEX membranet. Om du är ute på natten och dansar eller promenerar runt sjön en vacker dag, så kan du vara säker på att dina fötter känns mer komfortabla för varje dance-move du gör eller för varje gång du trampar i en vattenpöl.

Sitter som en strumpa

Njut av en passform som slår allt annat. Tack vare den strumpliknande konstruktionen följer skon perfekt formen på din fot. Du upplever komfort på en helt ny nivå, oavsett om du är ute och springer i skogen eller firar helg med några vänner. Mjuka och stretchiga - du vill aldrig ta av dig dina sneakers. 

Totally Windproof

Blocks all wind to keep you comfortable also in sneakers with knitted uppers.

GORE-TEX 3D Fit Footwear

Passform av en helt ny standard. Garanterat vattentät.
De sneakers som du gillar bäst - och som är de mest komfortabla - bör alltid vara ditt första val, oavsett hur vädret är. Från löparskor till häftiga sneakers. Med ett strumpliknande laminat ger GORE-TEX 3D fit footwear en passform av en helt ny standard. Vindtät, god andningsförmåga och med löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY(TM).

Gore-tex Newsletter