DINA FÖRDELAR
UTVECKLADE FÖR ATT BEHÅLLAS PÅ.

STRETCH

Det unika och mjuka materialet känns skönt mot huden. Den 3D-formade konstruktionen ger handskar med perfekt passform för dina fingrar och händer. Du kommer aldrig att vilja ta av dem.

SMIDIGA

Dragkedjan på jackan. SMS på telefonen. Uttag av pengar. Vardagliga saker kan vara knepiga med vissa handskar. GORE-TEX INFINIUM™ stretchhandskar har utformats för att ge bättre passform och mindre bylsighet, så att du kan behålla dem på och få mer gjort.

FORMPASSNING

Handskar som är formade efter händerna. Låter självklart. Men många handskar har dålig passform. GORE-TEX INFINIUM™ stretchhandskar har tight passform för full rörlighet och en skön känsla.

HELT VINDTÄT

Våra hårda krav på vindtäthet har testats, om och om igen. Du kan känna dig trygg med att handskarna stänger ute vinden som kan kyla ned dina händer, vilket ger ett bättre skydd under lång tid.

GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Aldrig mer svettiga handflator. Handskarnas passform och unika andningsförmåga gör att händerna håller sig torra och skyddade i många olika väderförhållanden, även vid löpning och cykling.

GORE-TEX INFINIUM™ STRETCH-handskar

På på vägen hem. Av för att använda telefonen. På för att springa på helgen. Av för att knyta skorna. Vissa handskar gör dig långsammare. GORE-TEX INFINIUM™ STRETCH-handskar har utvecklats för att behållas på under längre tid. 3D-formen och den enkla sömmen ger en unik och bra passform. De är både varaktigt vindtäta och har extremt god andningsförmåga. Nu är du alltid redo att få mer gjort.

Gore-tex Newsletter