DINA FÖRDELAR
Helt vindtäta. Maximal andningsförmåga.

VATTENAVVISANDE

När du har långt hem på kvällspromenaden eller löprundan kan en liten regnskur och kalla vindar göra dina händer iskalla. Med vår teknologi är du skyddad. Vi vet att torra händer håller sig varmare längre, vilket ger dig en bekväm känsla.

HELT VINDTÄT

Detta är vad vi menar med helt vindtäta. Vi har högre krav än de flesta eftersom vi vet att en även liten bris kan kyla ned dina fingrar. Även om du kör nedför en backe mitt i vintern håller sig fingrarna rörliga och du kan känna dig bekväm.

GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

Vår teknologi har utformats för att ge så god andningsförmåga som möjligt. Miljarder porer i skyddsmembranet i handskarna släpper igenom vattenångan från svetten. Oavsett om du springer fem gånger i veckan eller leker med familjen i fem timmar i parken.

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-handskar

Du har bara kört en kvart på din tvåtimmars mountainbiketur. Det kommer en kall sidvind. För att kunna greppa styret och bromsa måste fingrarna vara varma och rörliga. GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-handskar har utformats för att stänga ute vinden och för att ge god passform. De är även vattenavvisande och har god andningsförmåga. Om du är halvvägs ned i backen med din cykel, eller om du springer runt på stan och gör ärenden före semestern håller dina handskar dig varm och gör att du känner dig bekväm längre.

Gore-tex Newsletter