DINA FÖRDELAR
FRÅN STAD TILL SKOG

VATTENAVVISANDE YTA

Den vattenavvisande ytan hindrar lätt regn och snö. Det innebär att vattnet rinner av ytan, så att jackan inte tyngs ner. Den är mjuk och bibehåller sin unika stil även efter upprepad användning.

VATTENAVVISANDE

Yttertyget i din jacka låter den lätta skuren som överraskar dig rinna av. Regnet blir till pärlor på ytan och rinner sedan av. Det gör att du känner dig bekväm och slipper kyleffekten.

HELT VINDTÄT

GORE-TEX INFINIUM™-kläder hindrar lätt blåst, starka vindar och storm. Ändå har de extremt god andningsförmåga. Du är alltid bekväm, oavsett vad du hittar på under dagen.

EXTREMT GOD ANDNINGSFÖRMÅGA

För mycket fukt nära huden kan ge en fuktig och klibbig känsla. Jackan har utvecklats för att ha extremt god andningsförmåga och håller kroppstemperaturen på en jämn nivå.

GORE-TEX INFINIUM™-kläder med varaktigt vattenavvisande yta

Unika jackor tack vare de senaste innovationerna. GORE-TEX-membranet finns i yttertyget, vilket ger dig ett sofistikerat skydd med extremt god andningsförmåga mot lätt regn och snö. Jackorna är även vindtäta, lätta och mjuka, för att de ska vara bekväma i en mängd olika förhållanden.

Välj det mjuka yttermaterialet för användning vid en rad vardagsaktiviteter. Eller det fodrade yttermaterialet, som håller dig varm längre.

Gore-tex Newsletter