UTVECKLAD FÖR MÅNGSIDIG KOMFORT

GORE-TEX INFINIUM™ PRODUKTSERIEN

Dina vänner har planerat allt. Först lunch på stan och sedan till sjön för en cykeltur under kvällen. Prognosen visar soligt och fuktigt väder i stan, och sedan blåsigt och lätt regn vid vattnet. Ska ni åka?

Vi har utformat produktserien GORE-TEX INFINIUM™ för att uppmuntra till ännu mer rörelse i ditt aktiva liv. Plaggen passar bra när komfort och funktion är viktigare än vattentäthet, och med våra innovativa teknologier uppdateras dina kläder. Produktserien är flexibel, funktionell och snygg och passar perfekt för en aktiv livsstil. Du kan nu utforska mer, säga ja till fler saker och få ut ännu mer av vardagen.

NYA PRODUKTER. FLER FÖRDELAR.

GORE-TEX INFINIUM™-produktteknologier erbjuder en rad olika fördelar, beroende på vilka behov du har för att kunna göra det du brinner för. Dessa teknologier återfinns i vattenavvisande och lätta jackor, trendiga skor med smal passform som håller dina fötter varma, och formanpassade handskar som gör det enkelt att använda telefonen. Oavsett vad du behöver är våra produkter utformade för att du ska känna dig torr och skön.

KOMFORT SOM VETENSKAP

Vi har skapat innovationer inom komfort under flera årtionden. Vi har sett hur kroppen reagerar under olika förhållanden medan man utför olika aktiviteter, för att skapa produktteknologier som gör att du kan känna dig bekväm, allt oftare. Oavsett om du promenerar genom en solig stadspark, sitter på ett kontor med luftkonditionering eller är ute och vandrar en regnig och blåsig vårhelg, så är våra teknologier utformade för dig var du än är och när du än behöver dem.

PRODUKTTEKNOLOGIER I VÅRA GORE-TEX INFINIUM™-PRODUKTER

GORE-TEX INFINIUM™ skor med THERMIUM™ produktteknologi

Behåll värme och stil.

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® handskar

Helt vindtäta. Maximal andningsförmåga.

GORE-TEX INFINIUM™ handskar med stretchteknologi

UTVECKLADE FÖR ATT BEHÅLLAS PÅ.

Gore-tex Newsletter