INFORMATION OM LAGNING

Om du läser detta har du förmodligen pressat dina GORE-TEX plagg -plagg till det yttersta. Bra! Det är precis vad de är gjorda för.

Om ditt plagg är trasigt behöver du lämna in det för lagning hos ett auktoriserat Gore servicecenter -servicecenter, eller hos tillverkaren. Då kan plagget återställas till bästa skick och omfattas av löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ även i fortsättningen. Läs mer om vårt löfte här.

REPARATIONSKIT

Behöver du en tillfällig lösning under äventyret medan du väntar på att få en bestående lagning av plagget? Vårt reparationskit är enkelt att använda för snabba lagningar så att dina ytterplagg håller sig vattentäta, oavsett vilka äventyr du är ute på.*

 

  • Varje reparationskit består av två självhäftande lagningslappar, förskurna till standardstorlekar som vanligtvis inte kräver någon anpassning.
  • Använd rätt reparationskit för ditt tyg och var noga med att följa instruktionerna för just ditt plagg.
  • Om du fäster en självhäftande lapp när du är ute på språng, se då till att stryka på den när du kommit hem igen för att markant öka hållbarheten och styrkan på fästet.
  • Vi rekommenderar inte att man använder dessa lappar för bestående lagning. Kontakta därefter tillverkaren eller ett Gore-auktoriserat servicecenter som ger dig professionell hjälp.

*För att göra en bestående lagning av GORE-TEX plagg-plagg med SHAKEDRY™ produktteknologi behöver du kontakta tillverkaren eller ett Gore auktoriserat -auktoriserat servicecenter för att plagget ska återfå sin optimala funktion och fortsätta omfattas av vårt löfte GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™. Använd inte GORE-TEX reparationskit -reparationskit.

SERVICECENTER

Behöver ditt GORE-TEX plagg -plagg en bestående lagning? Kontakta ett auktoriserat servicecenter.

HS-Service
Minos väg 9
134 44 Gustavsberg

Tel: 08-533 314 08
Kontakt: Arsim Llugolli
E-mail: [email protected]
Web: www.hs-service.se                                                                                                            

Willfix
Sunnansjö 18
922 66 TAVELSJÖ

Kontakt: Gunilla Axelsson
Tel: 070-699 05 20
Email: [email protected]
Web: www.willfix.se

Åre Syverkstad
Årevägen 91
830 13 ÅRE

Kontakt: Marie Rodin
Tel: 0705-47 57 53

Suomi (Finland)

Firma Christine Rosenback
Klockartåget 44
FI-64 200 NÄRPES
Kontakt: Bo Nygård/Christine Rosenback
Tel: 040-952 35 31
E-mail: [email protected]

Gore-tex Newsletter