Garanti och reklamationer

VÅRT LÖFTE GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Oavsett vem av våra pålitliga partner som tillverkar produkterna är GORE-TEX produkter med löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ varaktigt vattentäta och vindtäta med god andningsförmåga för avsedd användning.

Om du inte är helt nöjd med vattentätheten, vindtätheten eller andningsförmågan hos din produkt lagar vi den, byter ut den eller ger dig pengarna tillbaka.

Löftet gäller vid köp av nya produkter och under hela produktens livslängd. Beslut om reparation, byte, återbetalning eller avslag fattas av W.L. Gore & Associates och fattas efter en undersökning av produktens tillstånd och livslängd vid reklamationstillfället. Defekterna måste gälla antingen plaggets vattentäthet, vindtäthet eller andningsförmåga. Utöver detta ska återlämnade produkter inte vara skadade och vara i fullt fungerande skick. Kvitto kan behövas vid vissa reklamationer.

Vi är stolta över vårt löfte, och tycker att det är fantastiskt att det har använts länge för att hålla människor med en aktiv livsstil torra och bekväma i plagg som skyddar.

Det finns förstås några begränsningar kring löftets omfattning. Om du funderar över något kan du läsa listan här nedan.

VILL DU REKLAMERA EN PRODUKT?

Om du anser att det är något fel på din produkt kan du titta i avsnittet Vanliga frågor för att se om du hittar svaret du letar efter där.

Bara GORE-TEX produkter som är försedda med löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ kan returneras.

För reklamation av produkter som omfattas av löftet ber vi dig kontakta oss först för att diskutera problemet och, om så behövs, få ett referensnummer för reklamationen.

Vanliga frågor

Gore-tex Newsletter