La Sportiva

Men's NUCLEO GTX® SURROUND®

La Sportiva

Men's NUCLEO GTX® SURROUND®

Nucleo är en känga för snabba vandringar och har ett GORE-TEX Surround membran som ger en perfekt balans mellan innovation och teknologi tack vare nubucklädret tillsammans med Nano-Cells™ teknologin i panelerna på baksidan som leder bort svetten. Den exklusiva GORE-TEX SURROUND™ teknologin ger enastående andningsförmåga runt om hela skon, inte bara i överdelen utan nu även i innersulan. STB Control System™ konstruktionen i skon för bergslöpning omger mellansulan i den mellersta delen med funktioner som ökar stabiliteten för att ge en komfortabel varm och skön sko som är mycket stabil.

 

PRESENTERADE PRODUKTER:

  • Kängan har överdel i läder och Nano-Cells™-teknologin med celler som andas och på så sätt förhindrar fukt och främjar perfekt klimatkontroll.
  • Nano-Cells™-teknologin tillsammans med det innovativa GORE-TEX SURROUND™ membranet ger en oöverträffad andningsförmåga tack vare ytan som andas och som inkluderar hela överdelen och sulan på skon.
  • STB Control System™: överdelen omsluter mellansulan i mitten, vilket ger bra vridstyvhet samtidigt som kängan är bekväm, stabil och har god passform.
  • Vibram-sula med Impact Brake System med inspiration från produkter i bergsbestigningssortimentet.

KÄRNFÖRDELAR

360-GRADERSKONSTRUKTION

MED ANDNINGSFÖRMÅGA

VATTENTÄTT

TILLVALSTEKNOLOGI

GORE-TEX-SKOR MED STRETCHTEKNOLOGI

En del GORE-TEX-skor har en unik konstruktion där man kombinerar stretchlaminat, tygfoder och sömmar. Detta gör att fötterna skyddas från väta, samtidigt som man undviker veck vid plösen. Genom teknologin får du även hållbar elasticitet och återhämtning, som gör att skorna kan ta dig långt.

Gore-tex Newsletter