Great Place to Work

Terri Kelly

Gore är en av världens bästa multinationella arbetsplatser, enligt rankning från institutet Great Place to Work®. Företaget har under flera år utnämnts till ”Bästa arbetsplats” på flera håll runt om i världen.

"På Gore är vi mycket stolta över vår företagskultur och inser vilken oerhört stor del den har i företagets framgång. Genom att främja en miljö där människor känner sig motiverade och engagerade i sitt arbete, är vi bättre rustade att utnyttja våra resurser för att skapa innovativa produkter som verkligen gör skillnad i världen."

Terri Kelly, vd på W. L. Gore & Associates

Logo

Om Great Place to Work®:

Great Place to Work®, med huvudkontor i San Francisco, är ett globalt forsknings-, konsult- och utbildningsföretag som hjälper organisationer att identifiera, skapa och bibehålla en bra arbetsplats genom att utveckla en kultur som bygger på tillit. Great Place to Work® hjälper företag, ideella organisationer och offentlig verksamhet i 51 länder.

Se Terri Kellys anförande vid 2014 års Great Place to Work-konferens

Om listan ”Världens bästa multinationella arbetsplatser”:

På Great Place to Work®:s årliga lista ”Världens bästa multinationella arbetsplatser” rankas de 25 globala företag som är bäst att arbeta för. För att kvalificera sig måste företagen ha utsetts till en bra arbetsplats på minst fem av Great Place to Work®:s nationella listor, ha minst 5 000 anställda världen över varav minst 40 procent av medarbetarna ska vara placerade utanför företagets hemland.

Discover other responsibility topics

Gores uppförandekod

I linje med Gores företagskultur, som också överensstämmer med branschspecifika krav, har vi antagit ”Gore Fabrics riktlinjer för socialt ansvar”.

Socialt ansvar

Alla medarbetare hos Gore förväntas uppträda professionellt i alla relationer med såväl leverantörer, kunder, aktieägare som kollegor.

Miljöansvar

På Gore Fabrics är vi fast beslutna att minska verksamhetens miljöpåverkan genom ett ansvarsfullt agerande i hela värdekedjan.